Лучани відзначили урочистою ходою річницю виведення військ з Афганістану

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Учасники велелюдної урочистої ходи, присвяченої річниці виведення військ з Афганістану, пройшли центром міста до меморіального комплексу «Вічна слава».

Захід відбувся після завершення урочистостей у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка 15 лютого, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

На чолі урочистої ходи, що стартувала з Театрального майдану, рухався бронетранспортер. Учасники ходи пройшли під звуки військових маршів та патріотичних пісень у виконанні духового оркестру вулицею Винниченка та проспектом Василя Мойсея до меморіалу.

Завершили захід спільним покладанням квітів до монументу загиблим воїнам-афганцям на території меморіального комплексу.

Після покладання квітів голова обласної спілки афганців, депутат обласної ради від партії «УКРОП» Григорій Павлович оголосив урочистості до 27-ї річниці Дня виведення військ з Афганістану та 25-ї річниці заснування Волинської обласної спілки ветеранів Афганістану закритими. Завершили захід виконанням Державного Гімну України. Після цього усіх присутніх запросили до польової кухні, яку обладнали просто неба.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі