Збройні сили України чекають на 540 контрактників з Волині

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Збройні сили України чекають на поповнення з Волині, а саме на більше півтисячі солдатів. До цього процесу залучать центри зайнятості.

Про це йшлося під час оперативної наради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика 15-го лютого, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Зі слів губернатора, особливу увагу звертатимуть на демобілізованих воїнів АТО, аби їх заохотити до контрактної служби.

«Необхідність переводити ЗСУ на контрактну основу - це недешевий процес. Окрім того, він вимагає багато часу. Проте, реформа необхідна. Розпочати цей процес потрібно офіційно. Так, на перший квартал 2016-го року перед нами поставили завдання щодо поставки в ЗСУ 540 контрактників. У нас вже готові відправлятися в навчальні центри близько 120 осіб.

До цієї роботи спробуємо організації воїнів АТО, волонтерів. Також в обласному центрі зайнятості відкриватимуться нові робочі місця, де фахівці будуть займатися роз’яснювальною роботою, аби залучати краян проходити службу за контрактом», - інформував Гунчик.

Окрім того, додав, що рядові контрактники матимуть зарплату не менше 8 тисяч гривень, а офіцери молодшого рівня матимуть не менше 12 тисяч гривень.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі