У Волиньраді від правоохоронців вимагають пояснень щодо контрабанди

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Через неодноразові випадки приземлень літаків із контрабандою депутати хочуть почути пояснення правоохоронців.

Про це йшлося під час другого пленарного засідання другої сесії облради сьомого скликання 10 лютого, пише Інформаційне агенттсво Волинські Новини. 

Депутат Олексій Панасюк зауважив, що два роки тому на Волині розбився літак з контрабандними цигарками. Торік теж трапився подібний випадок, а тиждень тому літак, що перевозив сигарети, зробив вимушену посадку.

Депутат розповів, що минулої ночі літак пролітав дуже низько над його помешканням. Отже, він зазначив, що таким чином можна дочекатися, поки літаки знесуть якусь історичну споруду, або вріжуться у будинок та спричинить людські жертви.

«Про польоти з цигарками чомусь мовчать. Коли автобуси їдуть з цигарками – це одне, але коли літають літаки з цигарками… Чекаєте смертей цивільних громадян?», – обурився депутат.

Голова обласної ради Ігор Палиця просив навести відомі депутату факти у письмовому вигляді. Оскільки вказана проблема стосується Волинської області, на наступне засідання покличуть відповідальних керівників правоохоронних органів, щоб ті надали пояснення із цього питання.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі