Голова Волинської облради віддає свою зарплату

Джерело: Волинська обласна рада
  1. Новина відноситься до:

Про те, що не претендуватиме на заробітну плату в обласній раді Ігор Палиця заявив 26 листопада під час установчої сесії відразу після того, як очолив представницьку владу згідно з результатами голосування депутатів.

Нагадаємо, за обрання Ігоря Палиці головою Волинської обласної ради проголосувало 39 із 64 депутатів, повідомляють у прес-службі обласної ради.

Після обрання голова облради дав письмове доручення відділу фінансово-господарського забезпечення діяльності ради перераховувати кошти, зароблені на посаді голови обласної ради, в дохідну частину обласного бюджету.

За два місяці роботи Ігоря Палиці таким чином перерахували до обласної казни 11 661 гривню.

«Ще раз наголошую, що прийшов на цю посаду не задля заробітків чи вирішення власних інтересів. У своєму житті я заробив достатньо коштів для себе та своєї родини. Сьогодні хочу витрачати свій час, свої знання та досвід для Волині. Наша область повинна використати всі свої переваги як географічні, так і природні, щоб залучити якомога більше інвестицій в розвиток. Тоді будуть робочі місця, податки, вкладення в капітальне будівництво і, врешті, комфортнее життя для усіх волинян. Вважаю, що наша область найближчим часом має всі шанси стати краєм самодостатніх людей. Сам особисто працюватиму на цю ідею і навколо неї хочу згуртувати депутатів обласної ради», - прокоментував своє рішення про відмову від зарплати Ігор Палиця.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі