У Луцьку обікрали аптеку

  1. Новина відноситься до:

У ніч на неділю, 7 лютого,  наряд поліції охорони затримав трьох молодих людей, які пограбували аптеку. Злодії винесли 1200 грн.

Близько 2:30 надійшов сигнал «тривога на об’єкті» з аптеки на вулиці Гордіюк, 39 в Луцьку, повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Правоохоронці прибули на місце швидко й застали злодіїв «на гарячому». Троє крадіїв саме вискакували через вікно аптеки. Під час переслідування поліцейські служби охорони одного чоловіка наздогнати й одразу ж затримали. Двоє інших злодіїв змогли втекти. Однак, їх згодом знайшли в підвалі сусідньої багатоповерхівки.

У затриманих вилучили балаклави, рукавички та 1200 гривень. Гроші один із крадіїв сховав у спідню білизну.

На місце події також викликали слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції. Поліцейські з’ясували, що всі троє злодіїв лучани. Одному з них 18 років, а двом іншим по 17 років. До слова, двоє з них вже притягувались до кримінальної відповідальності з випробувальним терміном покарання.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі