Волинські Новини відтепер на папері

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Відтепер Інформаційне агентство Волинські Новини можна читати не лише в інтернеті.

Перший номер нового обласного тижневика Волинські Новини побачив світ 4 лютого, інформує видання. 

Головний редактор Інформаційного агентства Альона Трохимчук певна, що поява газети викличе інтерес у волинян.

«Ми перебуваємо на старті чогось масштабного і потужного. Я впевнена, це буде великою справою, насамперед, для людей», – зазначила головний редактор.

Перший тираж, а це 59 тисяч примірників, уже розповсюджується по всій Волині. І це не тільки особиста передплата від волинян, а й розповвсюдження по державних установах, навчальних закладах, бібліотеках тощо.

Окрім того, газету можна придбати у місцях продажу преси по всій області. Рекомендована ціна – 3 гривні.

Волинські Новини на папері – це багаторічний досвід роботи колективу інформагентства з такою ж назвою, яке щодня читають десятки тисяч людей.

«Ми прагнемо бути доступними для читача, і якщо йому є що сказати, що передати, якщо йому щось болить чи то тішить, радує, - в такому разі ми спробуємо допомогти», – розповідає Альона Трохимчук.

Колектив газети працює над тим, аби тематика видання була різноманітною. Політика, економіка, соціум, історія, культура, актуальні події тижня, розваги, а найголовніше – життя людей, яким воно є насправді.

Заступник головного редактора ІА Волинські Новини Ірина Качан переконана, що попри стереотипи на Волині, як і в усій Україні, ще довго існуватиме попит на газети, проте важливо, аби вони були якісними.

«Чимало людей говорять про те, що газети відмирають, але ми впевнені що це не так. Спробуємо довести це волинянам і собі першою чергою», – зазначає журналістка.

До слова, на читачів Волинських Новин у друкованому форматі також чекають сюрпризи та несподіванки.

«Ми усіх секретів не будемо розкривати, але вже у першому номері газети можна виграти гарний туристичний ліхтарик, відгадавши кросворд і ключове слово», – розповідає Ірина Качан.

Побачити, наскільки волиняни активні, чи готові вони читати та писати про свої проблеми, підказувати цікаві теми – ось чого чекають від читачів журналісти.

А для того, аби газета прийшла у ваш дім, ви можете передплатити її у кожному поштовому відділенні області за передплатним індексом 98008. Вартість передплати на 1 місяць – 13,26 грн, на 3 місяці – 39,17 грн, 6 місяців – 76,64 грн, 11 місяців – 139,74 грн.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі