У Луцьку з білборів закликатимуть здавати незаконну зброю

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Облдержадміністрація просить надати пільги підприємцям, які погодяться розмістити на своїх рекламних площах соціальну рекламу із закликом здати нелегальну зброю.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому 3 лютого, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Так, на адресу Луцької міськради надійшло звернення від ОДА, в якому просять звільнити від плати за оренду підприємців, які розмістять на білбордах соціальну рекламу.

Текст, який буде розміщений на рекламних площах, буде таким: «Позбудься нелегальної зброї – уникни кримінального переслідування».

Начальник Луцького відділу поліції ГУ Нацполіції у Волинській області, член виконкому Ігор Муковоз уточнив: люди, які здадуть нелегальну зброю, звільняються від відповідальності за зберігання, та якщо вони цією зброєю вчинили злочин – відповідатимуть перед законом.

Так, згідно з офіційними даними, торік в області правоохоронці зафіксували 74 злочини, пов’язані з незаконним обігом зброї. У 2015 році органи поліції з незаконного обігу вилучили 103 одиниці зброї та боєприпасів.

Крім того, на Волині зареєстрували чотири кримінальні провадження стосовно учасників АТО, у яких вилучено 6 гранат, 4 автомати, один пістолет та майже тисячу (979) набоїв різного калібру.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі