«Інспектор транспорту» провів ревізію тролейбусів у Луцьку

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

Розпочався новий проект «Інспектор транспорту», команда проїхалася проїхався двома тролейбусами Луцька.Проект реалізовують Дмитро Шевчук та Антон Новосад. Інспектори рекомендували лучанам один транспорт для користування, а інший – забракували. 

Свій перший рейд луцька команда «Інспектор Транспорту» 20-го січня.

Інформаційному агентству Волинські Новини інспектори розповідають, що їм набридли недоглянуті тролейбуси й вони захотіли змін.

«Ми перевіряємо поки тролейбуси. Це такий другий проект на всю Україну. Подібний зараз існує в Житомирі - «Інспектор електротранспорту», де перевірками теж займаються студенти. Особисто нас до цього підштовхнуло те, що в Луцьку багато поганого транспорту, особливо тролейбусів: не належно доглядають за ними, жахливий стан у салонах. Тому, своїми діями ми хочемо привернути увагу громадськості до проблем й показати те, що ми, лучани, заслуговуємо на кращий сервіс.Ми не порушуємо законів України, діємо згідно з Конституцією України, частиною другою, статті 34, де вказано, що ми маємо право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб», - розповідає Дмитро Шевчук.

 



Інспектори першу свою здійснили перевірку на маршрутах тролейбусу № 1 із загальною назвою марки тролейбуса 209 та № 2 із загальною назвою марки № 231.

Кажуть, що лучани з інтересом спостерігали за дійством та радо відгукувалися допомагати: говорили - сфотографуй тут і тут, вказували, де брудно, де поломане сидіння тощо.

Після ревізіїкоманда інспектора прийняла рішення, що сидіння в двох тролейбусах мають задовільний стан, салон тролейбусів великий, поручні розташовані правильно, двері відчиняються згідно зі стандартами. Ціни в луцьких тролейбусах надзвичайно низькі, а Луцьке підприємство електротранспорту надає найдешевші послуги в Європі.

Щодо оперативністі, то тролейбуси рухаються швидко, немає довготривалих зупинок. Правда, є недоліки в тролейбуса №1- машину зупинили, від’їхавши 3 метра для посадки пасажирів, які не встигали зайти в транспорт після закінчення посадки.

У випадку пожежі в тролейбусах присутні вогнегасники. В тролейбусі №2 деякі показники залишилися на державній мові Польщі.

Молотки для розбивання скла в екстрених випадках - присутні.

Обслуговування - кондуктори привітні, видно, що надійні люди, вітаються та дарують Вам усмішку).

Чистота - дуже болюча проблема для тролейбуса №2. По віконному обрамленню прижився грибок та сміття, пилюку над дверима не витирають, проте підлогу миють та протирають поручні. В тролейбусі №1 протирають час від часу віконне обрамлення, витирають пилюку, і більше того - миють сидіння, але недоліки в віконному обрамленні були.

Дотримування руху - водії тролейбусів, які перевірялися, дотрималися розкладу руху, яке вказано на офіційному сайті Луцького підприємства електротранспорту.

Інтервал - досить хороший, як для міста Луцьк, хоча тролейбус доведеться почекати хвилин 15-20.

ЗАГАЛЬНИЙ ПІДСУМОК: Підрахувавши усі плюси та мінуси, «Інспектор транспорту» радить тролейбус № 1 з загальною назвою марки 209, для переміщення пасажирів.

Втім, тролейбус №2 з загальною назвою марки 231 радити не може. Якщо ж виправити проблеми з чистотою, то «Інспектор транспорту» перегляне рішення.

Посилання на офіційну групу «Інспектор транспорту» в соцмережі - https://vk.com/lutsk2016

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі