Луцькі прикордонники за рік вилучили 35 автомобілів

  1. Новина відноситься до:

20 січня прикордонники Луцького загону спільно із представниками митниці у міжнародному пункті пропуску «Ягодин-авто» у двох випадках виявили та вилучили цигарки, які правопорушники намагались незаконно переправити через українсько-польський кордон у своїх автомобілях, повідомляють у прес-службі Луцького прикордонного загону.

Так, вчора після обіду та сьогодні вночі два громадянина України прибули для оформлення на виїзд із України по смузі руху «зелений коридор» на власних автомобілях – легковому «Рено» та мікроавтобусі «Фольксваген». Спільна оглядова група виявила приховані під сидіннями одного авто 230 пачок цигарок без акцизу, другого 200 пачок цигарок з українськими акцизними марками. Загальна сума вилучених цигарок склала більше 5 тисяч гривень.

В цілому за 2015 рік на ділянці відповідальності Луцького прикордонного загону в пунктах пропуску через державний кордон України було виявлено та вилучено майже 160 тисяч пачок цигарок на загальну суму 2 мільйонів гривень. При цьому конфісковано 35 автомобілів на суму більше 4 мільйонів гривень, конструктивні особливості яких переобладнувались для незаконного переміщення товарів.

 
 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі