З рахунком за газ волинянам запропонують нові договори

  1. Новина відноситься до:

У січні цього року волиняни разом із рахунками за газ отримуватимуть заяву-приєднання до умов договору постачання природного газу та інформаційний лист з роз’ясненнями від ТОВ «Волиньгаз збут». Укласти договір волиняни зможуть за спрощеною процедурою, інформує прес-служба відомства.

З набуттям чинності нормативних актів, які реалізують вимоги «Закону України «Про ринок природного газу», зокрема нових «Правил постачання природного газу», постачати блакитне паливо будуть на підставі угоди.

Нова форма договору є типовою та публічною. Це означає, що умови встановлюються однаковими для всіх споживачів, а договір може бути укладений лише шляхом приєднання споживача до запропонованого договору в цілому.

ТОВ «Волиньгаз збут» направить заяву-приєднання до умов договору постачання природного газу кожному побутовому споживачу. За відсутності зауважень до персональних даних у заяві-приєднанні та її змісті, побутовим споживачам необхідно підписати заяву в декількох місцях та повернути газопостачальній компанії — надіслати поштою, вкласти у спеціальну скриньку в абонзалі, або передати контролеру під час наступного його візиту.

«Нова спрощена процедура не потребує двостороннього підписання. Крім того, споживачам не варто хвилюватись та поспішати до абонвідділів із заявами – їх можна оформити протягом кількох місяців. Однак, підписати її все ж необхідно аби ТОВ «Волиньгаз збут» могло і надалі надавати послуги з газопостачання. Ніяких інших додаткових документів (договорів) волинянам підписувати не потрібно», - роз’яснює директор ТОВ «Волиньгаз збут» Микола Тищук.

Ознайомитись із договором можна також на сайті постачальника https://vlgaszbut.104.ua.

Якщо у споживача виникають питання щодо заяви-приєднання, він можете звернутися до контакт-центру за телефоном (0332) 701-704 або написати листа через «Особистий кабінет», зареєструвавшись на сайті 104.ua.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі