Родини загиблих героїв отримали у Луцьку квартири

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини

У стінах Волинської ОДА вручили ордери на квартири тим, чиї близькі віддали своє життя, боронячи цілісність країни у зоні проведення АТО. Так, нові помешкання отримали три родини загиблих Героїв-захисників із Волині, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

«До Волинської ОДА запросили представників трьох родин загиблих воїнів, аби в святкові дні знизити рівень напруги, що продовжує залишатись в цих сім’ях, й, схиливши голову, згладити нестерпне відчуття провини держави перед своїми громадянами», – повідомив присутнім голова Волинської ОДА Володимир Гунчик

Отож, ордер на житлове приміщення на вулиці Арцеулова у Луцьку отримали родини загиблих волинських бійців Володимира Прокпчука та Артема Карабана. Разом із тим ордер на нове помешкання, що на вулиці Дмитра Івашенка, відтепер має родина полеглого воїнаМиколи Самчука. 

«Допомагаючи малозахищеним верствам населення, перш за все, звертаємо увагу на тих, хто віддав власне життя за Україну, перемогу, й за нашу Волинську землю зокрема. Я часто, буваючи в районах і спілкуючись з родинами загиблих, повторюю, що жодними коштами, ремонтами, фізичною, фінансовою та матеріальною підтримкою держава ніколи не зможе спокутати свою провину перед тими родинами, солдати із яких вже ніколи не повернуться додому. Але, поряд із тим, наш священний обов’язок – піклуватися, пам’ятати, робити усе, щоб під час урочистих заходів та відзначення пам’ятних дат хоча б трохи втамувати біль та віддати шану цим родинам», – зауважив губернатор.

 

Для вручення ордерів на нові квартири запросили й власника одного з найбільших забудовників на Волині компанії ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Віктора Чорнуху та обласного військового комісара Романа Кулика.

 



«Я хочу подякувати батькам за те, що змогли виховати таких синів. Так, вони не повернулися, і єдине, що залишається нам - не осоромити їхню пам'ять та допомогти їх родинам», – резюмував керівник Волинського координаційного центру допомоги учасникам антитерористичної операції Олексій Кушнєр.

 
 
 
 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі