У Луцьку візьмуться за облаштування парків

Джерело: Під прицілом
  1. Новина відноситься до:

В Луцьку хочуть облаштувати до належного рівня інфраструктуру Центрального парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки та Парку культури та відпочинку ім. 900-річчя. Саме для цього й планують у Луцькій мерії створити робочу групу з розробки концепцій розвитку парків, пише Під прицілом.

Відповідне розпорядження про створення такої групи підписав міський голова Луцька Микола Романюк 14 січня.

«З метою забезпечення режиму охорони і збереження паркових територій у відповідності до існуючих та перспективних рекреаційних навантажень, проведення благоустрою, облаштування інфраструктури парків до належного рівня затвердити склад робочої групи з розробки концепцій розвитку Центрального парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки і Парку культури та відпочинку ім. 900-річчя м. Луцька», – йдеться у розпорядженні.

Робоча група організуваватиме збір пропозицій від громадськості щодо подальшого розвитку території парків (протягом січня-лютого 2016 року) та проводитиме кругля столи для обговорення та опрацювання зібраних пропозицій (протягом березня 2016 року).

У функції групи також входитиме розроблення проекту концепцій розвитку Центрального парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки і Парку культури та відпочинку ім. 900-річчя м. Луцька, організувати їх широке обговорення (протягом квітня 2016 року).

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі