Лучанин зняв ролик про залежність від ґаджетів

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Група ентузіастів, серед яких – студент з Луцька, зняла кліп про проблему зацикленості молоді на онлайн-спілкуванні. Звичну історію про вечірку, на якій більшість «втикає» в екрани смартфонів, знімали в польському місті Люблін.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповів лучанин Роман Зінчук, який став одним із організаторів зйомок.

«Зараз всі настільки зациклені на смартфонах і електронному спілкуванні, що забувають, як реально круто можна проводити час з друзями. Дуже часто можна спостерігати картину, як сидить компанія в кафе і всі «залипають» в гаджети. Скоро докотимося до того, що і Новий рік будемо зустрічати, опустивши очі в смартфон. Ця проблема і стала основою для сюжету. Від того і фраза в кінці: «Друзі ближче, ніж ти думаєш». Потім вирішили обіграти все в дусі нового року, щоб було актуальніше», - розповідає студент Східноєвропейського національного університету Роман Зінчук.

Юнак, який нині по програмі обміну навчається у польському місті Люблін, каже, що кілька місяців тому він з другом Іваном вирішили відкрити свій канал «Student Life TV» на Ютюбі і там показувати життя українських студентів в Польщі. Знявши декілька роликів, хлопцям сподобався результат.

«Вже хотіли роз’їжджатись, але тут мені написала Настя Грем і сказала, що в неї і ще декількох знайомих є ідея зняти новорічну історію. Ми з Іваном її дещо змінили, допрацювали, взяли на підмогу нашого оператора і відразу приступили до зйомок», - каже Роман.

Хлопець розповідає, що опісля їх чекали 3 майже безсонні ночі зйомок і монтування, але учасники групи «ловили кайф від процесу». Найважчим, з його слів, було п’ятиденне очікування до публікації кліпу на їх канал. Адже спільним рішенням погодились почекати ближче до різдвяних та новорічних свят, щоб історія була більш актуальною.

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі