У Луцькраді не знають, де розмістити всіх помічників депутатів

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Розмістити всіх помічників-консультантів у залі засідань буде неможливо, - переконані у міськраді.

Про це йшлося під час спільного засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру та постійної комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва 21 грудня, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Розглядали проект рішення про затвердження Положення про помічника-консультанта депутата Луцької міської ради, яке підготував депутата Андрій Козюра.

Як зауважила секретар міськради Юлія Вусенко, документ передбачає спеціально відведені місця для помічників депутатів. З її слів, знайти такі місця в залі засідань проблематично, адже вільні ряди займають представники ЗМІ та громади. Оскільки кожен депутат може мати до п’яти помічників-консультантів, у випадку, якщо хоча б частина з них з’явиться на пленарне засідання, розмістити їх не буде можливості. Отже, на думку секретаря міської ради питання про відведені місця потрібно виключити з проекту рішення.

Також вона звернула увагу на те, що у документі йдеться про посвідчення помічника-консультанта нового зразка, виготовлення кожного з яких коштуватиме бюджету 30 гривень (наразі виготовлення посвідчень є безплатним).

Оскільки автор проекту рішення був відсутній, члени комісій вирішили розглянути питання та визначитися з остаточним рішенням під час сесії.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі