Положинський роздумує над сольною кар’єрою

У 2016 році гурту «Тартак» виповниться 20 років. Фронтмен групи Сашко Положинський розповів «Хронікам», що до цієї дати хоче підійти на більшому позитиві, оскільки саме цього зараз всі потребують. 

«Розумію, що все це може мати доволі штучний і вимушений вигляд збоку. Але позитив зараз потрібен усім. Позитив дає оптимізм, надію на майбутнє. І разом з тим, мені хочеться, щоб цей позитив не був бездумним, а усвідомленим. Хай якими страшними іноді є події довкола нас, все одно позитив у житті присутній. Особливо це усвідомлюєш, спілкуючись з людьми, які пережили моторошні події, втратили близьких, пройшли війну, самі понесли якісь утрати, отримали поранення. Все одно всі ці люди налаштовані на позитив. Часто буває так: що більше людина пережила у своєму житті, то позитивніше вона налаштована», - переконаний музикант.

Читати інтерв’ю: «САШКО ПОЛОЖИНСЬКИЙ  – ПРО КУЛЬТУРНУ ШИЗОФРЕНІЮ, ВІЧНІ ЦІННОСТІ Й БАЖАННЯ ТВОРИТИ».

Попри це, Положинський зазначив, що доля як «Тартака», так і нового бісайд-проекту «Був’є» невизначена.

Як відомо, за останній рік «Тартак» покинули барабанщик і клавішник, зміни тривають і досі. 

«У нас поки немає сталого складу. І я навіть не певен, що він з’явиться найближчим часом. Ми поки самі для себе не усвідомили, в якому напрямку з музичної точки зору хочемо розвиватися далі, у тім числі не розуміємо, який склад колективу хотіли би сформувати. Зараз саме ведемо дискусії з цього приводу. Частково рухаємося за інерцією, частково чекаємо знаку згори, що доля колись приведе потрібних людей і все само собою вирішиться», - розповів Положинський. 

Виникають питання і щодо гурту «Був’є», адже майже всі його музиканти працюють із луцьким гуртом «Фіолет».

«Якщо чесно, то мене справді трохи напружує той факт, що колись-таки у «Був’є» можуть початися концерти, і музиканти стануть перед вибором – кому віддати перевагу. Я люблю «Фіолет», мені дуже подобається ця команда і я не хотів би, щоб мої творчі амбіції стали на заваді розвитку цього колективу. Не думаю, що дійде до конфлікту. Ми вже точно якось порозуміємося», - запевнив Сашко Положинський. 

Також співак зізнався, що роздумує на тим, що у майбутньому все може перерости в єдиний спільний проект.

«Не приховуватиму, що я активно роздумую на тим, що у майбутньому все може перерости в єдиний спільний проект, який називатиметься Сашко Положинський або Олександр Положинський. Не знаю, назва наразі неважлива. Річ у тім, що зрештою я можу все об’єднати і виступати як сольний виконавець, як автор пісень з тими музикантами, з «Тартака» чи «Був’є», з якими зможу і захочу. Загадувати наперед важко, тим паче, все може вийти зовсім не так, як думається нині».

Нагадаємо, гурт «Був’є» відзняв новий кліп. Відеороботу на пісню «Голова» презентували в інтернеті 20 листопада. Незадовго після цього, 23 листопада, Сашко Положинський оголосив про вихід нового альбому гурту «Тартак» «Ввічність».

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі