Депутати Луцькради вимагатимуть відставки Уряду Яценюка

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Звернення до Верховної Ради щодо відставки Уряду Арсенія Яценюка розглянуть під час сесії міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту 17 грудня, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Проект рішення про звернення до Верховної Ради щодо відставки Уряду Арсенія Яценюка презентував голова комісії Микола Федік. З його слів, через два роки після Революції Гідності Уряд, що прийшов «на крові», не намагається змінити ситуацію на краще. Єдине, чого навчилися міністри, мовляв, це використовувати війну для прикриття бездарності своєї політики.

Депутат звернув увагу на те, що ВВП України скоротився на 20%, ціни підвищилися вдвічі-втричі, курс гривні знизився, а українці постійно чують про міфічні реформи, які начебто відбуваються. Також він згадав великі корупційні скандали, зокрема інформацію стосовно розкрадань Уряду у розмірі 7,5 мільярда гривень.

Члени комісії підтримали проект рішення, запропонувавши декілька виправлень у тексті звернення, прибравши з нього емоційні вислови («божевільне зростання комунальних тарифів», «нісенітниці про свою незамінність та унікальність», «гнилу сутність нинішніх керманичів України»).

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі