Квітковий ринок, що в центрі Луцька, перенесуть наприкінці вересня

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Стихійний квітковий ринок у Луцьку біля магазину «Панно» перенесуть у вересні.

До 10-го числа комунальників зобов’язали облаштувати місце, а до 20-го вересня «переїхати» підприємців. Які ні, то муніципали зроблять це силою. Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради у середу, п’ятого серпня, повідомляє інформаційне агентство «Волинські новини».

Начальник відділу муніципальної дружини Луцької міської ради Юлія Сиротинська інформувала, що в їхній відділ надходять скарги на квітковий ринок.

«Щодо несанкціонованої торгівлі до нас надійшло більше семи звернень. Раніше частину інвентарю продавці приковували до паркану, ми їх попередили. Далі склали протоколи, дали термін для добровільного усунення до 20-го липня. Дехто не виконав вимоги, але наші працівники очистили територію. Там є 19 палаток, де підприємці торгують квітами, і 18 бабусь, які ставлять парасольки і продають квіти, які вирощують на присадибних ділянках», - розповіла Сиротинська.

Нагадаємо, 20 липня стихійний ринок польових квітів на проспекті Волі ліквідували. Так, о 5:30 ранку інспектори відділу муніципальної дружини розпочали операцію із вилучення та демонтажу незаконних конструкцій.

Потому виник соціальний протест і головний архітектору міста Леонід Герасимюк вніс зміни у комплексну схему розміщення торгових точок у Луцьку, аби перенести квітковий ринок.

Так, згідно зі схемою нового місця для квітникарів, яке має бути на перехресті проспекту Волі та вулиці Чехова, ринок включатиме у себе 35 столів та 22 намети для продажу квітів.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі