Лучан просять допомогти зі встановленням лавок у сквері

  1. Новина відноситься до:

Ініціативна група лучан просить небайдужих та активних жителів міста допомогти зі встановленням лавок у рекреаційній зоні «БАНДЕРА SQUARE».

Про це йдеться на сторінці спільноти у Facebook.

Роботи розпочнуть 15-16 грудня.

«Друзі! Потрібна ваша допомога. Орієнтовно 15-16 грудня будемо встановлювати лавки. Оскільки елементів багато, а нас мало, то потрібно більше людей для складання. Робота не важка: потрібно нанизувати площини фанери на прути та закручувати гайки. Елементи пронумеровані, тому думати не потрібно», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, проект «БАНДЕРА SQUARE» переміг у конкурсі громадських ініціатив. Рекреаційну зону планують створити на перетині вулиць Винниченка і Степана Бандери у центрі міста.

Суть ініціативи «БАНДЕРА SQUARE» полягає у тому, щоб активізувати місцеве населення задля облаштування рекреаційної зони відпочинку, яка б відповідала стандартам європейського міста.

Відтак, на вказаній території планують встановити лавки оригінальної ергономічної форми та конструкції, які створять можливість відпочивати як зі сторони газону, так і з вулиці Винниченка, встановити камені у формі стільців, організувати вільну точку доступу WI-FI, додаткове освітлення для вечірнього відпочинку, облаштувати доріжки для зручного пересування.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі