Студента-іноземця, який у Луцьку торгував наркотиками, будуть судити

Джерело: Під прицілом
  1. Новина відноситься до:

Вже за тиждень у Луцьку відбудеться перше слухання у справі щодо обвинувачення 27-річного африканця в торгівлі марихуаною.

Нагадаємо, що наприкінці жовтня співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків затримали афроамериканця, який торгував марихуаною. Так, оперативники, після трьох місяців слідкування, здійснили кілька оперативних закупок у підозрюваного, а згодом затримали його на «гарячому», пише Під прицілом.

Проти чоловіка відкрили кримінальне провадження за статтею 307 ККУ — незаконний збут наркотичних засобів, санкція якої передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років.

Зрештою, обвинувальний акт відносно чоловіка уже скерували на розгляд до Луцького міськрайонного суду, де 2 грудня відбулося підготовче засідання щодо цієї справи. Оскільки ніхто зі сторін не заявив жодних клопотань та не заперечував проти призначення справи до судового розгляду, суддя Ігор Ясельський визначився з датою розгляду кримінального провадження. Тож вже 8 грудня афроамериканець, який нині проживає на Волині, постане перед судом.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі