Фото студентського Маршу гідності в Луцьку

  1. Новина відноситься до:

У Луцьку студенти університетів провели Марш гідності, на якому закликали відповідні органи завершити розслідування злочинів проти Євромайдану.

Акція відбулася 1 грудня.

Студенти Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки рушили ходою від історичного факультету до могили Василя Мойсея з пам'ятником Небесній сотні. Там брат Василя Мойсея Роман показав студентський квиток Василя і заявив, що на ньому кров загиблого. І вона символізує те, що злочинці, які вбивали людей у Києві, не покарані й досі.

Згодом до ходи приєдналася колона студентів Луцького національного технічного університету. Біля прокуратури Волинської області мітингувальники вручили прокурору Дмитру Чепіжаку звернення з вимогою покарання винних. Студенти також залишили біля входу у відомство велику шину з написом «Шокіну».

Тоді колона рушила до Головного управління Національної поліції у Волинській області, де представники ініціативної групи вручили відповідне звернення начальнику управління Петру Шпизі. Біля входу в приміщення залишили шину з написом «Авакову».

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі