Vodafone у Луцьку запустив 3G

Джерело: Vodafone
  1. Новина відноситься до:

Лучани вже можуть користуватися швидкісним мобільним інтернетом – 30 листопада Vodafone запустив свою 3G мережу в Луцьку.

Для того, щоб забезпечити максимально якісне покриття 3G мережі, компанія встановила обладнання не тільки на сучасні базові станції, але і побудувала додаткові базові станції, що дозволяє забезпечити «килимове» покриття міста, йдеться на офіційому сайті Vodafone.

Завдяки послузі швидкісного мобільного доступу до інтернету користувачі зможуть миттєво відкривати інтернет-сторінки, переглядати потокове відео, користуватися хмарними сервісами зберігання інформації, слухати в дорозі улюблену радіо-станцію через інтернет, швидко завантажувати відео просто з телефону в соціальні мережі або слухати або аудіо-треки з соціальних мереж і багато іншого.

Швидкісний інтернет віднині доступний у Луцьку абонентам Vodafone та «МТС Україна». Для того, щоб позначка «3G» (H+) з’явилась на екрані телефону, достатньо мати телефон з підтримкою 3G. У меню телефону слід вибрати режим мережі «3G» або автоматичний режим GSM/WCDMA. Також у абонентів має бути активована послуга мобільного інтернету

Нещодавно оператор запустив власну 3G мережу в Ужгороді, Мукачеві, Чернівцях, Одесі та почав поетапний запуск мережі в Києві.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі