У Луцьку говоритимуть про вальдорфську педагогіку

  1. Новина відноситься до:

Семінар, на якому говоритимуть про сучасну педагогіку - вальдорфську школу, проведуть у Луцьку вперше.

4 серпня о 16:00 у приміщенні Волинської обласної бібліотеки для юнацтва (Театральний майдан) відбудеться прес-конференція за участю лекторів вальдорф-семінару «Сучасна педагогіка» - евритміста вальдорфської школи м. Нойвід (Німеччина) Єлени Кілльге та архітектора Маттіаса Кілльге, а також ініціатора луцького семінару–журналіста, вальдорф-учителя Юлії Марушко, повідомляють організатори.

В основі вальдорфської педагогіки – розвиток і виховання дитини у гармонії з природою і світом.

Семінар складатиметься із серії практичних занять, зокрема живопис, ліплення з глини, евритмія, вальдорфська казка тощо, і триватиме упродовж 4-9 серпня. Охочих відвідати захід запрошують реєеструватася.

Контактна особа: Ірина Кунинець (066) 737 02 39.

Вальдорфська педагогіка — це концепція виховання і навчання дітей. Головною метою вальдорфської педагогіки є надання допомоги особистості у власному становленні та розкритті талантів «у гармонії із закономірностями і тенденціями розвитку природи, людини та світу». Автором методу вальдорфської педагогіки є австрійський вчений і філософ Рудольф Штайнер і базується на його езотерично-філософській концепції — антропософії. Перша вальдорфська школа була відкрита у Штуттґарті 7 вересня 1919 р. для дітей робітників фабрики «Вальдорф-Асторія» (звідси назва).

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі