Рік у парламенті: нардепи-волиняни «прогулюють» комітети

Джерело: Волинське агентство розслідувань

Два волинські народні депутати потрапили у рейтинги парламентарів-прогульників засідань комісій, до яких вони входять. Так, Степан Івахів відвідав лише одгне засідання комітету з питань національної безпеки та оборони Верховної Ради України, а Сергій Мартиняк прийшов на чверть зібрань комітету з питань аграрної політики та земельних відносин.

«Слово і Діло» до річниці Верховної Ради України вирішило проаналізувати статистику народних депутатів парламенту VIII скликання.

Найбільш відповідальними народними обранцями, що не пропустили жодного засідання Верховної Ради, є депутати від фракції «Блоку Петра Порошенка» Віктор Пинзеник і член депутатської групи «Воля народу» Віктор Развадовський.

А ось найбільшими прогульниками засідань парламенту є три народні депутати. Двоє з них – так звані «нові обличчя» Верховної Ради, позафракційні Дмитро Ярош, який був присутній лише на п’яти засіданнях зі 104, і Андрій Білецький (відвідав лише три засідання). Також лише чотири рази відвідав парламент позафракційний нардеп Костянтин Жеваго.

Більш детальну інформацію щодо народних депутатів дивіться на інфографіці.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі