Волиняни масово оформлюють субсидії

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Реакція на жовтневі рахунки із оплати комунальних послуг спонукала волинян ще раз переглянути свої погляди щодо отримання субсидій. Тож, вгледівши багатозначні суми за «комуналку», люди масово почали оформляти субсидії.

Про це під час оперативної наради 23 листопада повідомила директор департаменту соціального захисту населення ОДА Оксана Гобод, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

З її слів, за станом на сьогодні, до програми оформлення субсидій в області залучено 151 тисяч домогосподарств. З них - 136 тисяч сімей почали отримувати субсидії лише з 1 квітня цього року. Це становить 40% від усіх домогосподарств, яких всього на Волині 345 тисяч. Таким чином, у області вдалось виконати 120% від планового завдання, поставленого урядом на охоплення субсидіями населення.

Окрім цього, посадовець зауважила, що розмір субсидії у кожного домогосподарства – неоднаковий, тому різним є і розмір обов’язкового платежу, який повинні сплатити громадяни. Однак, якщо волиняни не платитимуть щомісячних обов’язкових внесків, вони позбудуться права на субсидії.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі