Луцькі волейболістки програли чемпіону

  1. Новина відноситься до:

Луцька волейбольна команда «Континіум-Волинь-Університет» у п’ятому турі Суперліги двічі поступилася чинному чемпіону ВК «Хімік» з Южного.

В обох іграх волинянки не виграли жодної партії.

В першій грі головний тренер «Хіміка» Сергій Голотов виставив експериментальний склад. Тому лучанки могли показувати результативну гру та диктувати свої правила. На старті команди йшли нарівні майже до половини партії, луцькі волейболістки навіть іноді виходили вперед - 6:5, 10:7. Та більшого успіху підопічним Богуслава Галицького не вдалося досягти - 17:25.

У другій партії гості випустили на майданчик гравців з основного складу. Та навіть з таким «Хіміком» луцький «Континіум» демонстрував цікаву гру - 17:25.

У третій партії все стало ясно вже на старті - «Хімік» повів 0:6. У результаті - 15:25.

«Континіум-Волинь-Університет» - «Хімік» - 0:3 (18:25, 17:25, 15:25)

У другому матчі з «Волинню» Сергій Голотов продовжив експериментувати. Рахунок ейсом відкрила Алла Політанська, в тому ж дусі її партнерки і продовжили - 5:8, 4:13 і 7:16. А завершила партію ударом по лінії Катерина Сильченкова - 18:25.

У другій партії «Хімік» також швидко вирвався вперед. 1:7, 6:16, 8:25. У третьому сеті – схожий сценарій – 13:25. 

«Континіум-Волинь-Університет» - «Хімік» - 0: 3 (18:25, 8:25, 13:25)

Зазначимо, у «Хіміку» грає двоє екс-гравців луцького «Континіум-Волинь-Університету» - Інна Молодцова та Алла Політанська.

«Гра не порадувала, бо не було виконання ряду установок. Якісь конкретні завдання не ставилися, просто хотіли дати пограти людям, які менше виходять на майданчик по ходу чемпіонату. До гравців у мене є великі претензії», - казав Голотов. 

«Загалом, матч-відповідь не склався. Шкода, що «Хімік» не отримав задоволення від цієї гри. Якби щільніше грали, було б більше користі і для «Хіміка», і для нас. Першого дня більш-менш щільна була гра. Ясно, що ми на три-чотири голови слабші. У суперника волейболістки грають багато років, а у нас дівчата є що тільки три місяці виступають. Природно, між ними велика різниця. Нам ще треба вчитися, вчитися і ще раз вчитися», - розповів Галицький. 

У турнірній таблиці лучанки з 13-ма очками займають п’яте місце. Наступні ігри волинянки зіграють на виїзді зі «Сєвєродончанкою» 4-5 грудня.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Автор: Назар ТРИКУШ

Коментарі