Проти Парасюка відкрили кримінал за те, що вдарив ногою генерала СБУ

Джерело: 5 канал

Співробітник СБУ, генерал-лейтенант Василь Пісний звернувся із заявою до Генпрокуратури «щодо завдання йому тілесних ушкоджень під час виконання службових обов’язків».

 Про це повідомила речниця СБУ Олена Гітлянська, інформує 5 канал.

19 листопада на засіданні комітету Верховної Ради України з питань запобігання та протидії корупції нардеп Володимир Парасюк (позафракційний) ударив ногою в голову керівника Головного управління у боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ Василя Пісного. Під час засідання між Пісним та Парасюком виникла словесна перепалка. Народний обранець почав звинувачувати представника СБУ у «кришуванні» львівської міліції та деяких підприємств.

Олена Гітлянська заявила, що уже відкрито кримінальне провадження за частиною другою статті 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

«Сьогодні ми всі стали свідками невмотивованої агресії до співробітника Спецслужби з боку позафракційного народного депутата Володимира Парасюка. Оцінку цьому інциденту, що стався на засіданні парламентського комітету з питань запобігання і протидії корупції, буде зроблено виключно у правовому полі», - зазначила речник СБУ.

«Водночас, хочу повідомити, що управління внутрішньої безпеки СБУ ретельно перевірить озвучену сьогодні на засіданні парламентського комітету інформацію щодо Василя Пісного. Про результати перевірки Служба обов’язково повідомить громадськість», - зазначила вона.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі