До Луцька їде віце-президент Європейської Атлетики

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Інфраструктуру волинського спорту огляне віце-президент Європейської Атлетики Карел Пільний.

20-21 листопада у Луцьку відбудеться засідання виконкому та конференція Федерації легкої атлетики України, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Обласний центр Волині не випадково обрано місцем зустрічі найвпливовіших осіб української «королеви спорту», адже 2015 рік дав потужний імпульс у розвитку цього виду спорту у Луцьку та Волинській області.

До Луцька приїдуть, крім членів виконкому ФЛАУ, президенти усіх обласних легкоатлетичних федерацій, а також відомі у минулому спортсмени – Наталя Добринська, Іоланта Хропач, Людмила Бризгіна, Інга Бабакова, Іван Гешко.

Європейським гостем Луцька буде почесний віце-президент Європейської Атлетики (ЄА) Карел Пільний.

Він відвідає Конференцію ФЛАУ, огляне відреконструйований стадіон «Авангард», дасть свою професіональну оцінку щодо його готовності до прийому європейських змагань, адже Луцьк готується до проведення у 2016 році кількох важливих змагань, а також розглядається як місце проведення європейських легкоатлетичних форумів у 2017 році.

Нагадаємо, що за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» оновлений стадіон «Авангард» уже прийняв один важливий старт – Командний чемпіонат України серед юніорів. Серед планів ФЛАУ також проведення в травні 2016 року чемпіонату України з легкої атлетики, на якому розігруватимуться путівки на Олімпійські Ігри в Ріо-де-Жанейро 2016 року.

Окрім того, днями в Луцьку відбувся чемпіонат України з кросу.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі