У Луцьку запрацював «Волонтерський інкубатор»

  1. Новина відноситься до:

У Луцьку стартував проект «Волонтерський інкубатор», метою якого є популяризація волонтерського руху серед молоді Волинської області та міста Луцьк, залучення нових волонтерів, надання необхідних теоретичних знань і практичних навичок, які дозволять розширити можливості волонтерської роботм. 

Проведення реалізується  за спільної підтримки Громадської ініціативи «Крим SOS» та фінансової підтримки «Stabilization Support Services», повідомляють організатори.

ГО «Переселенці Криму та Донбасу» та викладачі СНУ ім. Лесі Українки – розробили теоретично-прикладну освітню програму «Волонтерський інкубатор» та мають наміри провести за нею навчання для студентів, представників внутрішньо переміщених осіб та місцевої громади міста Луцька.

«За допомогою нашого проекту ми хочемо донести актуальність інституту волонтерства до молоді, надати необхідні теоретичні і практичні знання та навички, які будуть необхідні їм, як волонтерам і у мирні часи, так і під час роботи у зонах військового конфлікту,» - зазначила  координатор проекту, член ГО «Переселенці Криму та Донбасу» Олена Якобсон. 

Під час проекту студенти отримають базові знання з деонтології, першої медичної допомоги, психології, юриспруденції а також основні практичні навички для роботи з воїнами АТО та членами їхніх родин, інвалідами, сиротами та іншими вразливими категоріями населення. Протягом проекту плануються зустрічі студентів «Волонтерського інкубатора» з діючими досвідченими волонтерами, які працюють в різних сферах волонтерського руху.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі