Микола Романюк використовував адмінресурс, - ОПОРА

  1. Новина відноситься до:

У Луцьку за кандидата на посаду міського голови Миколу Романюка агітували лікарі, керівники комунальних підприємств та очільники інших волинських міст. Агітаційні ролики протягом усієї виборчої кампанії поширювали в інтернет-виданнях та на місцевих телеканалах. Про це повідомляє ОПОРА.

В обласному центрі Волинської області кандидат на посаду Луцького міського голови від політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Микола Романюк протягом виборчого процесу з виборів 15 листопада здійснював агітацію з використанням адміністративного ресурсу.

Зокрема, ветеринар комунального підприємства «Луцький зоопарк» Тетяна Литвин, завідувач відділення анестезіології Луцької міської клінічної лікарні Ярослав Семицький закликали голосувати за Миколу Романюка у відеороликах, які поширювались в інтернет-виданнях та на місцевих телеканалах з позначкою «Політична реклама».

Крім того, агітацію у ЗМІ від імені новообраних Ковельського, Володимир-Волинського та Нововолинського міських голів Олега КіндераПетра Саганюка та Віктора Сапожнікована користь Миколи Романюка зафіксовано в одному з волинських інтернет-видань.

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі