Олександр Товстенюк відповість на запитання лучан у прямому ефірі*

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Сьогодні о 21:15 голова правління Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», кандидат на посаду Луцького міського голови Олександр Товстенюк у прямому ефірі на Волинському телебаченні відповість на запитання лучан.

Крім того, також у прямому ефірі, утім вже на каналі «Аверс» о 19:00 виступить головний тренер ФК «Волинь», депутат Волинської обласної ради Віталій Кварцяний, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Нагадаємо, до другого туру виборів Луцького міського голови виходять чинний мер, представник БПП «Солідарність» Микола Романюк та представник УКРОПу Олександр Товстенюк.

Зауважимо, що УКРОП переміг на виборах до Луцької міської ради. Йому висловили довіру більше 30% виборців, перемогла політсила і в області. 

Отже, сьогодні о 21:05 у прямому ефірі телеканалу «Нова Волинь» відбудеться розмова із кандидатом на посаду Луцького міського голови Олександром Товстенюком.

Під час ефіру працюватиме відкрита телефонна лінія для запитань. У жителів міста є можливість дізнатися більше про команду, якій третина лучан висловила довіру під час першого туру місцевих виборів та позитивні зміни у Луцьку, які тривають наразі та матимуть місце в Луцьку після виборів.

Окрім того, нагадаємо, Олександр Товстенюк запросив свого опонента Миколу Романюка на відверту розмову в прямому ефірі.

«У п’ятницю, 13 листопада, запрошую Вас, Миколо Ярославовичу, на відверті розмову. У мене до Вас є декілька запитань. І я хотів би, щоб Ви дали на них відповідь. І, якщо у Вас будуть зустрічні питання до мене, із задоволенням відповім на них. Сподіваюсь, що п’ятниця 13-ого вас не злякає, і Ви - не та людина, яка вірить у погані прикмети», - звернувся Олександр Товстенюк до чинного міського голови.

Що ж стосується ефіру Віталія Кварцяного, то депутат дасть оцінку чинній владі з точки зору містянина, головного тренера луцької команди та депутата.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі