Свято футболу у Луцьку: програма

  1. Новина відноситься до:

Футбольний клуб «Волинь» та Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» раді запросити лучан та гостей міста на Свято футболу, яке відбудеться у четвер, 12 листопада, на стадіоні «Авангард».

Програму заходу відкриє урочисте підписання Меморандуму про співпрацю між Дитячо-юнацькою футбольною школою ФК «Волинь» та Фондом Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

О 12:00  у конференц-залі стадіону «Авангард» виконавчий директор Фонду Олександр Товстенюк, президент ФК «Волинь» Віталій Кварцяний та директор ДЮФШ «Волинь» Андрій Коротаєв зустрінуться із 20-ма кращими вихованцями школи, вручать їм сертифікати на отримання стипендії від Фонду «Новий Луцьк», а також поставлять свої підписи під Меморандумом.

О 13:30 на поле головної спортивної арени області вийдуть вихованці дитячих шкіл «Волині» та брестського «Динамо», які зіграють товариський матч. Партнерські відносини Луцька та Бреста сягають корінням ще у радянську історію, у четвер глядачі матимуть змогу перевірити, чия школа розвитку футболу сильніша на даний момент. На поле «Авангарду» вийдуть вихованці з U-14.

О 15:00 на «Авангарді» розпочнеться урок дитячого футболу, який разом із тренерами ДЮФШ «Волинь» проведуть й футболісти «Волині» - Флорентін Матей, Івіца Жуніч, Роман Никитюк, Міха Горопевшек, Олег Герасимюк.

А вже о 16:00 відбудеться товариський матч ветеранів ФК «Волинь» та ФК «Карпати» за участі легенд західноукраїнського футболу. Поєдинок на «Аванграді» стартує о 16:00.

У складі «Волині» вболівальники зможуть побачити гру і представників «золотого» складу 1989 року, і футболістів, які кували перемоги у 1990-2000-х рр. На поле «Аванграду» вийдуть Віталій Кварцяний, Іван Польний, Володимир Дикий, Володимир Гащин, Володимир Гапон, Ярослав Комзюк, Сергій Чабан, Олег Федюков та інші. «Карпати» привезуть у своєму складі двох володарів Кубка СРСР 1969 року Геннадія Ліхачова та Ігоря Кульчицького. Гратиме легендарний нападник Степан Юрчишин, який зіграв 4 матчі за збірну СРСР, рекордсмен першої союзної ліги (42 голи за сезон). Будуть й інші добре відомі луцькому вболівальнику виконавці, які встигли пограти і за «Волинь», і за «Карпати»: Любомир Вовчук, Василь Леськів, Михайло Луцишин. Виступатимуть й Андрій Покладок - один із найкращих бомбардирів в історії чемпіонатів України (62 голи), і Богдан Стронціцький, дворазовий фіналіст Кубка України.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Автор: Юрій КОНКЕВИЧ

Коментарі