Секретар Луцькради зводить наклеп на кандидата в мери

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

Заява секретаря Луцької міської ради Сергія Григоренка до міліції стосовно нібито підкупу виборців командою УКРОПу є не більше, ніж наклепом.

Про це офіційно заявив голова правління Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Олександр Товстенюк під час прямого ефіру на телеканалі «Аверс», повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Олександр Товстенюк заперечує факт підкупу виборців партією «УКРОП» і офіційно заявляє про те, що секретар міськради Сергій Григоренко зводить наклеп на нього особисто та на Фонд «Новий Луцьк».

Кандидат на посаду мера Луцька від політичної партії «УКРОП» наголосив, що секретар Луцької міськради Сергій Григоренко написав заяву до правоохоронних органів, у якій йдеться про те, що нібито працівники із Фонду «Новий Луцьк» пропонували людям на одній із виборчих дільниць обласного центру по 200 гривень за голос. Щоправда, доказів чи якихось деталей Григоренко не вказав.

«Мені невідомий конкретний зміст заяви, яку написав Сергій Григоренко у правоохоронні органи. Але, наскільки правильно я зрозумів, він запевняє, що на одній із дільниць чув, буцімто люди з Фонду «Новий Луцьк» пропонували 200 гривень громадянам, аби ті віддали свій голос за Товстенюка, тобто за мене. Це цілковитий наклеп!», – обурюється Олександр Товстенюк.

Натомість він наголосив, що було б дуже цікаво, якби правоохоронні органи дослідили те, чим займався Сергій Григоренко протягом останніх 10 років.

«Я знаю Сергія уже давно. Знаю, яку заробітну плату він отримував за час роботи в міській раді. Але це питання до правоохоронних органів. А щодо його заяви – то це наклеп. Ніколи в житті я не давав таких доручень Фонду «Новий Луцьк», а без них працівники цього не робили б. Ні я, ні Ігор Палиця підкупом виборців не займалися і займатися ніколи не будуть», - заявив кандидат на посаду міського голови.

З його слів, у правоохоронних органах є матеріали про «чесну» діяльність Григоренка за останні роки, тому, при бажанні, усі матеріали можна «підняти».

Як відомо, кандидат на посаду міського голови Луцька від партії УКРОП Олександр Товстенюк у своєму відеозверненні заявив про тиск на виборців напередодні другого туру виборів міського голови і наголосив, що волиняни, на яких чиниться тиск, можуть звертатися у Фонд «Новий Луцьк» за юридичною допомогою та супроводом.

Безпосередньо про тиск на учасників виборчого процесу у Луцьку Олександр Товстенюк розповів в ефірі телеканалау «Аверс» 5 листопада.

Окрім цього, варто нагадати, що повідомлялося про адміністративний тиск у дошкільних навчальних закладах. Вихователі ДНЗ кажуть, що їх позбавили доплат і залякують тим, що кошти не повернуть, якщо у день виборів вони не проголосують за "правильного" кандидата.

Тим часом обшуки СБУ та затримання голови політради партії Геннадія Корбана представники партії УКРОП назвали «політичними репресіями». Що з цього приводу думають лучани - про це та інше йдеться у відеоопитуванні.

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі