Волиняни можуть платити за газ онлайн

Джерело: ПАТ «Волиньгаз»
  1. Новина відноситься до:

З 2 листопада волиняни мають можливість керувати своїм особовим рахунком на сайті ПАТ «Волиньгаз» за допомогою сервісу Особистий кабінет.

Це не лише дає можливість вносити показання лічильника та здійснювати оплату за спожитий газ, а й дозволяє кожному клієнту компанії самостійно вести облік використаного палива та мати точні дані про стан свого рахунку, повідомляє прес-служба ПАТ «Волиньгаз».

Кожен клієнт «Волиньгазу», зареєструвавшись в Особистому кабінеті, отримує можливість оплачувати за газ не виходячи із дому. Без зайвих зусиль клієнти можуть:

  • перевірити стан свого особового рахунку;
  • внести показання лічильника;
  • прослідкувати усю хронологію попередніх показів та оплат у розділі «Книга Споживача»;
  • дізнатися про свій тариф.

Обрані платіжні системи дозволяють здійснити оплату за газопостачання за міжнародними стандартами безпеки та гарантують високий рівень захисту персональних даних користувачів.

Не таємниця, що чимало непорозумінь із компанією у споживачів виникає через нарахування оплат. Дехто із споживачів вважає, що ці суми нібито спеціально «накручувались».

«Щоб позбутись цих необґрунтованих підозр, у «Волиньгазі» зробили процедуру оплати за газопостачання абсолютно відкритою», - сказав голова правління «Волиньгазу» Мирослав Коротя.

Особистий кабінет дозволить споживачам слідкувати за своїм рахунком та самостійно облікувати використання блакитного палива.

Якщо у абонентів виникатимуть питання щодо розрахунків, тарифів, субсидій чи інших питань - можна скористатись прямим зв’язком  зі спеціалістами газового господарства. 

Для того, щоб зареєструватися в Особистому кабінеті, необхідно знати № свого особового рахунку та останню суму, яку клієнт заплатив за газопостачання. 

Детальнішу інформацію та інструкції щодо реєстрації в Особовому кабінеті можна дізнатися на сайті або зателефонувавши в контакт-центр «Волиньгазу» за номером: 0332-280-104.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі