На Волині найбільше субсидій надали жителям міст

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Найбільше субсидій на Волині отримали жителі міст, там понад 40% домогосподарств платять за комунпослуги менше.

Вже на сьогодні в області охочих до субсидіє є 117 тисяч, і їх кількість зростає.Про це йшлося під час відеоселекторної наради у голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика  2-ого листопада.

«Хочу усіх поінформувати, що кожне третє домогосподарство області охоплене субсидіями. По області цей відсоток – 34,4%. Найактивніше надають субсидії в Луцьку, тут їх отримують 46,7% господарств, у Ковелі - 55,5%, у Володимирі-Волинському – 41,8%,. Щодо районів, то тут передовики Ратнівський (41,1%), Ківерцівський (38,5%), Іваничівський (38,7%)», - інформував губернатор.

Директор департаменту соціального захисту населення Оксана Гобод додала, що за минулий тиждень кількість пільговиків збільшилася на 7 тисяч й буде збільшуватися до кінця місяця.

«Всього на Волині подали заяв на субсидію 117 тисяч домогосподарств. За останній тиждень це ще понад 7 тисяч звернень. Ми їздимо по районах і бачимо, що там не все гаразд з оформленням пільг, ми над цим працюємо. Тому до кінця місяця ми можемо вийти на цифру 130 тисяч пільгових сімей. Зауважимо, що у зв’язку зі зміною лімітів на соціальний газ ми будемо робити повторний перерахунок», - розповіла Гобод.

Зауважимо, як інформували під час наради, найменше субсидій отримали краяни в Любомлському районі – лише 15,4%, Любешівському – 19,6% і Камінь-Каширському – 19,3% домогосподарств охоплені пільгами.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі