У Луцьку - вже 26 вуличних спортивних майданчиків

Джерело: Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк»
  1. Новина відноситься до:

Тренувальні зони для занять спортом у стилі Street Workout відкрили у різних куточках Луцька.

Всього - 26 запланованих майданчиків для занять вуличним спортом, повідомляє прес-служба Фонду «Новий Луцьк».

Перший такий  майданчик Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» відкрив у Всесвітній день здоров’я, 7 квітня, на березі річки Стир, у центральному парку імені Лесі Українки. Тоді голова правління Фонду Олександр Товстенюк оголосив конкурс на облаштування ще 26 таких майданчиків. Так, було подано більш як 40 звернень від ініціативних груп, згідно з умовами конкурсу відібрали 26 прибудинкових територій на облаштування місць для занять спортом.

Як розповів голова правління Фонду «Новий Луцьк» Олександр Товстенюк під час відкриття одного з майданчиків ініціатива побудувати такі майданчики належить засновнику Фонду, Ігорю Палиці.

«Ідея встановити такі спортмайданчики належить Ігорю Палиці, який і сам щодня знаходить час для фізичних навантажень. Майданчик орієнтований на молодь, підлітків та дорослих. Меншим діткам варто тренуватися із батьками. Нам приємно, що ініціатива Ігоря Петровича знайшла свій відгук серед лучан, для яких і працює Фонд», – зазначає голова правління Фонду Олександр Товстенюк.

Презентуючи один із таких об’єктів засновник Фонду «Новий Луцьк» Ігор Палиця звернувся до дітлахів, які вже випробовували на міцність новий спортмайданчик, та закликав їх звертати увагу на дорослих спортсменів, аби у майбутньому досягнути таких, або навіть кращих результатів.

Майданчики відкрились на вулицях: Конякіна, Корольова, Зацепи, Гулака-Артемовського, Кравчука, Дорошенко, Франка, Гордіюк, Ш. Руставелі, Володимирській, Січовій, Писаревського, Липинського, Федорова, Рівненській, Карпенка-Карого, Загородній, С. Бандери, Чорновола, Дубнівській та на проспектах Волі, Відродження, Соборності і на бульварі Дружби народів.

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі