Затримання Корбана зробить УКРОП тільки сильнішим, - політолог

Джерело: Інформаційне агентство Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Затримання Геннадія Корбана свідчить про політичні репресії і зведення рахунків з УКРОПом, який добився дуже переконливого результату на місцевих виборах по всій країні.

Про це заявив політолог Вадим Селезньов, - інформує Багнет.

Нагадаємо, вчора вранці у Дніпропетровську розпочалися масові обшуки укропівців. Обшуки організували в будинку лідера партії Геннадія Корбана і його хворих батьків, а також вдома у голови правління «Фонду оборони країни» Павла Хазана.

Крім того, рано-вранці правоохоронці виламали двері і провели обшук в офісі фонду. Геннадія Корбана затримали. Під вечір його доправили в головне слідче управління Генеральної прокуратури України в Києві, де політику стало зле. Зі слів медиків, у нього гіпертонічний криз, є підозра на перенесений інфаркт. Лікарі радять термінову госпіталізацію.

- Формулювання прокурора вражає: знаючи можливості цієї людини, він не підозрюваний, а досі просто заарештований. Просто заарештований - хочу ще раз повторити це формулювання. І усе це за два тижні до другого туру виборів.

Зв'язку з політичною діяльністю, звичайно ж, жодного, поспішили прокоментувати правоохоронці.

Зі свого боку кандидат в мери Борис Філатов назвав це репресіями. Політичними репресіями. Тільки ось чи злякаються репресій активісти цієї політичної сили, маловірогідно. Радше, дивлячись смерті в очі не один раз, репресії, обшуки і арешти зроблять укропівців тільки міцнішими, - упевнений Вадим Селезньов.

З його слів, президент свої козирі пред'явив, а УКРОП, очевидно, пред'явить свої.

- Подивимося, до чого договоряться. Залишається тільки одне питання - скажіть, а найбільша цінність, голос виборця, буде якось фігурувати в цих домовленостях? Питання до президента. Ну а що, цілком собі Хеловін - все страшно і маски шоу, - іронічно додав політолог.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі