Хроніки рекомендують: як розважитися у вихідні

  1. Новина відноситься до:

Що: Чемпіонат Західної України WPA з пауерліфтинґу

Де: Адреналін Сіті, вул. Карбишева, 1

Коли: субота, 31 жовтня, о 10:00 годині

Додатково: до Луцька завітає понад 100 майстрів штанги із західних областей України. У силових змаганнях візьмуть участь члени збірної команди та неодноразові чемпіони України з цього виду спорту.

 

Що: кастинг для талановитих музикантів (конкурс Weplus Music Awards)

Де: Волинське державне училище культури і мистецтв імені І. В. Стравінського, вул. Шевченка, 50.

Коли: субота, 31 жовтня, о 13:00 годині

Додатково: основна мета конкурсу - пошук і розвиток пісенного таланту підлітків Волині. Учасники мають змогу зареєструватись онлайн або ж безпосередньо в день кастингу. Журі обере десятьох конкурсантів, які змагатимуться далі. Реєстрація та участь у проекті - безкоштовна.

 

Що: відкриття виставки архітектора та художника Василя Маловіци 

Де: арт-галерея «Луцьк», вул.Богдана Хмельницького,1

Коли: субота, 31 жовтня, о 15:00 годині

Додатково: Василь Маловіца – архітектор і художник. За його проектом у Луцьку створено 33-й квартал. Працював над проектуванням Луцької гімназії №4, Палацу учнівської молоді, будівлі історичного факультету СНУ імені Лесі Українки, а також спільно з іншими архітекторами - над створенням кінотеатру «Промінь».

 

Що: Хеловін

Де: Адреналін-Сіті, вул. Карбишева, 1

Коли: 31 жовтня - 1 листопада

Додатково: на малечу чекають різнопланові захоплюючі розваги разом із графом Дракулою, відьмами і чаклунами у розважальній програмі «Монстри на канікулах». Різнопланова програма святкування підготована для дорослої аудиторії: кавер-проект Річі Колючийкостюмована вечірка «Хеловін паті»хеловін-паті «Повний місяць».

 

Що: Хеловін

Де: ПортCity, вулиця Сухомлинського, 1

Коли: субота, 31 листопада

Додатково: у цей день на відвідувачів торгово-розважального центру чекають «страшні» знижки, поадрунки та шалені розваги

 

Що: тренінг про права студентів

Де: Волинська обласна бібліотека для юнацтва, проспект Волі, 2

Коли: неділя, 1 листопада, о 10:00 годині

Додатково: Громадська організація «Центр демократичного відродження» спільно з Британською радою запрошують студентів на одноденний тренінг на тему «Права студентів. Від обізнаності до дії». Вхід: 15 гривень.

 

Що: «Запал»: фінал

Де: бібліотека СНУ, вул. Винниченка 30А

Коли: неділя, 1 листопада, о 14:00 годині

Додатково: фінальний етап змагу, де ви зможете підтримати учасників та отримати незабутні враження. Матимете змогу насолодитись особливою атмосферою та відкрити для себе новий світ, у якому вас чекатиме багато неочікуваних сюрпризів. Дрес-код: леді - плаття, джентельмени - костюм. Вкладка: з одного(-єї)-10 грн., з пари- 15 грн.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі