Волинянам пропонують безплатно узаконити несанкціоновані газові прилади

Джерело: ПАТ «Волиньгаз»
  1. Новина відноситься до:

У рамках Місячника безпечного і ощадливого використання газу в побуті ПАТ «Волиньгаз» пропонує волинянам до кінця листопада 2015 року безплатно узаконити газову колонку, котел чи плиту, аби уникнути проблем із газопостачанням та його відключенням.

Останніми роками власники будинків активно встановлюють у своїх оселях нові газові прилади. Та досить часто роботи щодо їх встановлення чи заміни проводять невідомі особи, повідомляє перс-служба «Волиньгазу»

Між тим, саме така несанкціонована заміна газових приладів може стати причиною отруєння чадним газом, вибухів та навіть смертельних наслідків. Тому такі прилади мають бути відключені від газопостачання до усунення всіх порушень.

ПАТ «Волиньгаз» йде на зустріч споживачам і приймає в експлуатацію самовільно встановлене газове обладнання. Попри те, що така послуга є платною, працівники газового господарства безкоштовно виконають ескізи змін проекту в чинній документації і зареєструють прилади в помешканнях абонентів, які добровільно звернуться із цим питанням до «Волиньгазу». Також споживачам, які використовують природний газ для приготування їжі та підігріву води, безплатно встановлять газовий лічильник.

«Якщо у помешканні замінений газовий прилад і наявні усі документи на нього, то споживач може просто надати до ПАТ «Волиньгаз» цей пакет документів і таким чином узаконити наявний удома газовий прилад», - пояснив перший заступник голови правління - головний інженер «Волиньгазу» Сергій Галянт.

Акція діятиме до кінця листопада цього року. Перелік необхідних документів та консультації з приводу перевірки та оформлення самовільно встановленого обладнання можна отримати за телефоном Єдиного вікна ПАТ «Волиньгаз» 0-800-501-406 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів) та 0332-77-69-08.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі