«Волиньгаз» без попередження перекрив газопостачання багатоповерхівці

  1. Новина відноситься до:

27 жовтня ПАТ «Волиньгаз» відключив постачання газу у будинку на проспекті Перемоги, 10. Газовики мотивували це тим, що у мешканців будинку немає актів на періодичну перевірку і очистку вентиляційних каналів. Однак, відомо, що відподальність за вентиляцію несе споживач лише тоді, коли проживає у приватних будинках. Голова Асоціації ОСББ «Лучани» Юлія Сабатюк повідомила «Хронікам Любарта», що ПАТ «Волиньгаз» незаконно відключив газопостачання у будинку на проспекті Перемоги, 10.

«Я надсилала їм роз’яснення, що ми маємо цей акт. Але він ще 2013 року. В цьому роз’ясненні написано, що наш будинок має робити перевірку за кошти власників тільки раз на три роки. Але вони вимагають, аби ми робили це щороку і оплачували дану послугу двічі, що є незаконно. ПАТ «Волиньгаз» декларує послугу в тарифі на газ, а тоді вимагає її від ОСББ . Неодноразово пояснювала їм, що це незаконно. Але для монополістів це не аргумент і люди для них ніхто», – зазначила Сабатюк.

За словами Юлії Сабатюк, 28 жовтня дане ОСББ планує подати до суду на ПАТ «Волиньгаз», бо вважає це знущанням над людьми. Адже газовики відключили газ мешканцям будинку без попередження.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі