В Україні заборонили серіал «Бригада»

Джерело: Державне агентство України з питань кіно
  1. Новина відноситься до:

Державне агентство України з питань в кіно анулювало державну реєстрацію і скасувало прокатні посвідчення кільком фільмам та серіалам.

Серед таких стрічок - серіал «Бригада», йдеться на офіційному сайті Держагентства з питань кіно.

Зазначається, що Державне агентство з питань кіно на підставі рішення експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування фільмів протягом вересня-жовтня 2015 року відмовило в державній реєстрації серіалам: «Синдром дракона», реж. Хомерікі М., 2012р., «Тільки ти» ,реж.А.Семенова, 2011р.

Крім того, Держкіно анулювало державну реєстрацію і скасувало прокатні посвідчення фільмам: «Вулиці розбитих ліхтарів» – 5, реж. О.Ігудін, К.Капиця, В.Татарський, 2003р., «Ми із майбутньогом», реж. Малюков А., 2008 р., «Історія льотчика», реж. А.Каплун, О.Ніколаєва, 2009 р., «Бригада», реж. О.Сидоров, р.в. 2002, «Полювання на піранью (Піраньї)», реж. А.Кавун, 2006 р., «Конвой PQ-17», реж. Котт О., 2004 р., «Станиця», реж. Шевельков В., 2013р.

«Ця робота, яка триває вже другий рік, спрямована не лише на зменшення впливу російської пропаганди, ідеології на свідомість наших громадян, але й на стимулювання і створення передумов, зокрема й економічних, для виробництва власного кіно- телеконтенту належної якості та змісту», - зазначив голова Держкіно Пилип Іллєнко.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі