Луцька ТВК отримала протоколи із 40 виборчих дільниць

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

У Луцьку оголосили результати голосування на більш як 40 виборчих дільницях. Але ще представники близько 30-ти дільниць очікують своєї черги, аби передати ТВК протоколи. Дехто з представників ДВК помітно нервує, адже чергу довелося зайняти ще з 3:00 години ночі.

За станом на 10:00 ТВК Луцька отримала протоколи із 40 виборчих дільниць. Наразі триває оголошення результатів по кожній з дільниць, повідомляє Інфорамційне агентство Волинські Новини.

А поки одні члени ДВК стоять у черзі, аби віддати свої протоколи членам територіальної виборчої комісії, інші відпочивають після ночі підрахунку.

Разом з членами ДВК, передачі протоколів очікують і правоохоронці, яких залучили до охорони виборчої документації. Настрій у силовиків піднесений – незважаючи на безсонну ніч, вони жартують і посміхаються.

Зрештою, згідно з паралельним підрахунком, на виборах депутатів до Луцької міської ради та Волинської обласної ради в Луцьку лідирує партія «Українське об’єднання патріотів – УКРОП».

Щодо виборів Луцького міського голови, то лучан, вочевидь, чекає другий тур, оскільки жоден з кандидатів згідно з результатами, не набирає 50% голосів.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі