На Волині – «каруселі» з бюлетенями

  1. Новина відноситься до:

Волинська обласна організація політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» станом на 15:00 25 жовтня зафіксувала сім порушень виборчого законодавства.

Як повідомили у партійній прес-службі, у Луцьку вночі напередодні виборів розповсюдили контрагітки проти УКРОПу із написом «УКРОП – обережно не ошпарся!». Листівки в стилі «чорного піару» лишали у дверях кожної квартири багатоповерхівок, що в районі Луцького підшипникового заводу, РАЦСу, на проспекті Соборності та вулиці Шевченка.

На ДВК, що у Луцькому геріатричному пансіонаті, під час видачі бюлетенів членам дільниці було виявлено недостатню їх кількість. Загалом не вистачило 25 бюлетенів. Інші порушення, які тут зафіксували, були незначними: одна скринька була неопломбована, ДВК відкрилася із запізненням на 15 хвилин, не був поставлений номер виборчої дільниці.

На двох ДВК у Ратнівському районі, що у селі Заболоття, зафіксували факти винесення чистих бюлетенів. А натомість на дільницю занесли вже заповнені.

На ДВК, що в селі Рованці Луцького району, кандидат у депутати від УКРОПу Олександр Остапюк, який балотується до Боратинської сільради не знайшов свого прізвища у виборчому бюлетені. З цього приводу була подана скарга до Боратинської сільської виборчої комісії.

У Шацькому районі, на ДВК у селі Мельники, у виборчому бюлетені невірно зазначили по батькові кандидата від УКРОПу до сільради.

У Маневицькому районі навпроти ДВК, що у смт Колки, були зафіксовані факти роздачі агітматеріалів партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі