До Луцька приїде віце-президент Європейської Атлетики

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

У листопаді до України приїде почесний віце-президент Європейської Атлетики (ЄА) Карел Пільний. Про це стало відомо під час Конвенції Європейської легкоатлетичної асоціації, яка відбулася минулого тижня у Лозанні (Швейцарія).

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини президент Федерації легкої атлетики України (ФЛАУ), перший заступник міністра молоді і спорту України Ігор Гоцул, Карел Пільний відвідає Конференцію ФЛАУ, яка відбудеться 21 листопада у Луцьку, огляне оновлений стадіон «Авангард», дасть свою професіональну оцінку щодо його готовності чи неготовності до прийому європейських змагань. Також Карел Пільний проведе майстер-клас для керівників регіональних федерацій.

Нагадаємо, що за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Луцьк уже прийняв один важливий старт – Командний чемпіонат України серед юніорів. Серед планів ФЛАУ також проведення в травні 2016 року чемпіонату України з легкої атлетики, на якому розігруватимуться путівки на Олімпійські Ігри в Ріо-де-Жанейро 2016 року.

«Пана Пільного добре знають українські любителі легкої атлетики – він неодноразово у нас бував, допомагав, консультував ФЛАУ з різних питань. Раніше він відповідав в ЄА за Східну Європу. Чехія, президентом Федерації легкої атлетики якої він був, вдало подолала шлях трансформації своєї системи спорту і легкої атлетики, зокрема від радянської до європейської моделі»,  - розповів Ігор Гоцул. 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі