Як перевірити себе у списках виборців

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Координатор проектів ОБСЄ в Україні в рамках просвітницької кампанії підготував відеоролик з інформацією, як можна перевірити себе у Державному реєстрі виборців.

Нагадаємо, до 19 жовтня виборці можуть перевірити свої дані в Держреєстрі, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Перевірити своє включення до Державного реєстру виборців можна через інтернет на сайті www.drv.gov.ua в особистому кабінеті виборця, зробивши відповідний запит. Орієнтовно протягом 1 доби ви отримаєте відомості щодо своїх даних у ДРВ на електронну адресу, вказану при реєстрації.

Також для перевірки своїх даних можна завітати до відділу ведення державного реєстру виборців за місцем реєстрації.

Крім того, перевірити включення до державного реєстру виборців та правильність внесених даних, можна, звернувшись до дільничної виборчої комісії за зареєстрованим місцем проживання до 19 жовтня включно.

У випадку, якщо вас не включено до Державного реєстру виборців, або ваші дані потребують корегування, ви маєте особисто звернутися до органів ведення Державного реєстру виборців з письмовою мотивованою заявою до 19 жовтня 2015 року.

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі