Завтра в Луцьку стартують новорічно-різдвяні святкування

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини

Цикл новорічно-різдвяних заходів у Луцьку традиційно розпочнеться у День Святого Миколая, 19 грудня.

Про це йшлося 18 грудня під час оперативної наради в Луцькій міській раді.

Міська рада загалом підготувала більше 70 різноманітних святкових заходів. Так, чи не найголовніша урочистість – святкове запалення головної новорічної ялинки на Театральному майдані – розпочнеться 19 грудня о 16.00. Святкування в мікрорайонах, у тому числі засвічення тамтешніх зелених красунь, стартує вже 18 грудня.

Загалом у місті в святковий період відбудеться низка мистецьких і розважальних заходів, наприклад виступи виконавців, виставки, спортивні змагання, тематичні майстер-класи, відеопокази, зустрічі та ін.

Окрім того, особлива увага в цей час буде присвячена дітям, які потребують соціальної підтримки. Саме тому зранку 19 грудня біля пам’ятника Святого Миколая розпочнеться благодійна акція «Миколай пам’ятає про всіх».

Секретар міськради, виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт висловив переконання, що всі організовані свята в місті пройдуть на високому рівні.

«Лучани відчуватимуть комфорт, задоволення і, я впевнений, оцінять наші старання, адже ми намагаємося зробити свята цікавішими, різноманітнішими, щоби кожен у місті знайшов щось для себе», – сказав Григорій Пустовіт.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі