Луцька художниця підозрює Dolce&Gabbana у плагіаті

Луцька художниця Альвіна Хамулка запідозрила відомих дизайнерів одягу Dolce&Gabbana у плагіаті на свою роботу.

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Подивишись нову колекцію Dolce&Gabbana Alta MODA 2O18 в Мілані я була дуже здивована, що одна з моделей була дуже схожа на мою. Не сприйміть за високомірність, просто подивіться самі.

Не знаю, наскільки можливий такий феноменальний збіг ідей, в кольоровій гамі, фасонах, та в цілому, з різницею 4х років?!» – написала вона.

З її слів, у 2014-му році вона захистила диплом спеціаліста на факультеті дизайну ЛНТУ з колекцією «Italy / Da Vinci / Dolce&Gabbana». Прототипами стали стиль D&G, Ульяни Сергеенко, Valentino. А натхненням стала сама Італія та геній свого часу Леонардо Да Вінчі.

«Мені хотілось передати своє бачення італійської жінки, мистецтва і високої культури Італії в своїй колекції. Я рідко заливаю свої ідеї дизайну одягу в нет, але диплом було захищено і я вирішила поділитись своєю роботою», – зізналась художниця.

«Я обожнюю Італію, надихаюсь нею, її архітектурою, мистецтвом і звісно дизайном. Вважаю, що найкращі модельєри «на ринку» - це модельєри з Італії. Безпосередньо D&G захоплюють своїм стилем і подачею своєї культури та баченням жінки вцілому. Тому частково їхній силует повпливав на мою творчість. Але я не можу передати мого здивування, чи то захоплення, чи то шоку, коли я бачу вкрай схожий дизайн сукні, на показі високої моди в Мілані !!!

В мене й досі змішані почуття. Я люблю Дольче! Але як пояснити цю ситуацію??!» – висловилась дизайнерка.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі