Андрій Покровський провів екологічну акцію в «Сіті-парку»

  1. Новина відноситься до:

15 вересня у Луцьку стартувала осіння висадка дерев, метою якої є комплексне озеленення місцевості. Лучани залишили свої нагальні справи, взялися за відра з лопатами й долучилися до екологічної акції. Доволі натхненно громада озеленювала територію «Сіті-парку». Відтепер тут буде алея нових насаджень. Їх місту подарував місцевий бізнесмен Андрій Покровський. Дерева лучани садили командно, а погода цьому сприяла якнайкраще.

«Нам потрібно вчити вічним цінностям підростаюче покоління, ми маємо їм прищеплювати любов до природи. Про озеленення мають турбуватися усі українці. Вважаю, що кожна людина повинна садити дерева не один раз в житті, а як мінімум кілька разів на рік.  За життя варто посадити як найбільше дерев, аби посаджених було більше, ніж вирубаних», – наголосив Андрій Покровський.

Висаджували дерева навіть найменші жителі міста – діти.

 

Першим посадили дуб, адже це дерево – символ вічності та довголіття.

При нагоді містяни розповіли Андрію Покровському про найболючіші проблеми їхнього району – забруднення річки Сапалаївки та зруйновану дорогу на вулиці Гонгадзе.

«Все, що у моїх силах, я допоможу», – запевнив Андрій Покровський.

Бізнесмен відповів, що спочатку звернеться до місцевої влади, аби вона вирішила озвучені проблеми. Адже Андрій Покровський не є чиновником і незважаючи на це неодноразово допомагає лучанам.

 

Нагадаємо, що 1 жовтня за сприяння Андрія Покровського у Луцьку відкрили перший в Україні пам’ятник музиканту Андрію Кузьменку. 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі