Тепло та гарячу воду на 33-му і 40-му обіцяють подати до 17 жовтня

Джерело: Волинські новини

Ліквідувати аварії на тепломережах в ДКП «Луцьктепло» обіцяють до суботи. А будинки на 33 та 40 кварталах, які через масштабну аварію на мережах вже декілька днів залишаються без тепла, повинні переключити до інших котелень до кінця дня.

Про це стало відомо у четвер, 15 жовтня. Головний інженер ДКП «Луцьктепло» Володимир Біньковський поспілкувався з журналістами безпосередньо на ділянці, де тривають ремонтні роботи, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Нагадаємо, майже півсотні луцьких багатоповерхівок залишаються в місті без тепла, внаслідок аварії тепломереж на вулиці Кравчука. Найбільше проблем з теплопостачанням від ЦТП на Конякіна, 37, Федорова, 4, Кравчука, 26. Як повідомив Володимир Біньковский, аварію планують ліквідувати до суботи. Але будинки переключають до інших котелень.

Так, 40 будинків було підключено до тепломережі, яка забезпечує теплом 33 квартал. Ще 26 будинків залишаються з холодними батареями. Їх планують підключити до котельні на вулиці Конякіна, 24. Тепло в цих будинках, кажуть, має з’явитися до кінця дня, якщо не буде жодних непередбачуваних ситуацій.

Крім того, є ще декілька аварійних ситуацій і в інших мікрорайонах міста. Так, залишаються 5 будинків без тепла, які обслуговує котельня на вулиці 8 Березня, ще є проблеми з котельнею на вулиці Декабристів.

На ДКП «Луцьктепло» кажуть: непідготовлені мережі даються взнаки. Річ у тім, що цього року запланували капітальну заміну 3 кілометрів труб, а замінили всього 600 метрів. Якщо на підприємстві звітувалися, що котельні і ЦТП готові на 100%, то з 132 кілометрів тепломереж до опалювального сезону підготували лише 20%. Тепер же всі відчули результат такої «підготовки».

Відтак, на підприємстві кажуть, що лучанам варто готуватися до сюрпризів взимку з приводу теплопостачання.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі