У Луцьку діти війни вимагали безкоштовного проїзду

  1. Новина відноситься до:

У Луцьку організація «Захист дітей війни» вимагала безкоштовного проїзду для людей з таким статусом.

Мітинг відбувся 15 жовтня під стінами Луцької міської ради.

Як розповів голова ВОГО «Захист дітей війни» Юрій Місник, представники організації хочуть дізнатися, де діваються гроші, які начебто щороку виділяються на покриття безкоштовного проїзду дітей війни в усіх видах міського транспорту. 

За словами Місника, зараз вони права безкоштовного проїзду не мають. 

«Останні 4 роки дають 17 мільйонів 357 тисяч. Із них 15 мільйолнів – тролейбусному парку, півтора – на зв’язок. І півмільйона – на ремонт квартир воїнам Великої вітчизняної війни. І ще 400 тисяч на санаторно-курортне лікування. Але для кого? Не для нас, звичайно. І тому виходить така картина, що ми сумніваємося в порядочності цієї влади. Не можна допускати таких людей до керування грошима», - заявив він. 

В організації провели збори і прийняли рішення звернутися до міської влади зі своїми вимогами. Діти війни висловили недовіру виконавчим органам Луцької міської ради та вирішили звернутися до прокуратури щодо незабезпечення владою соціальних гарантій. Також в організації планують апелювати до голови Волинської ОДА Володимира Гунчика з вимогою вжити заходів із захисту дітей війни.

Резолюцію зборів представники організації передали начальнику управління транспорту та зв'язку міськради Анатолію Миронюку.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі