У Луцьку облаштують новий спортмайданчик. Фото

Спортивний майданчик зі спеціальним безпечним покриттям для гри у футбол, волейбол та баскетбол облаштують в районі ЛПЗ.

Як повідомив у Фейсбук депутат Луцької міської ради Євген Ткачук, він буде знаходитися у дворі будинків Грабовського, 7, 7а, 9, Шота Руставелі, 10.

Деталі проекту днями обговорили під час зустрічі з місцевими жителями. Вартість усього комплексу робіт – 750 тис грн. Програма передбачає й частку співфінансування від мешканців, але, щоб не створювати додаткового фінансового навантаження на людей, Євген Ткачук виділить ці кошти, а це 30 тис грн, зі свого депутатського фонду.

«Щиро вдячний Ігорю Поліщуку за сприяння і розвиток нашого мікрорайону, а також Олексію Веремійчику і працівникам департаменту в справах сім׳ї, молоді та спорту», - зазначив Євген Ткачук у дописі.

Новий майданчик матиме спеціальне поліуретанове покриття, безпечне для дітей, адже воно захищатиме їх від можливих ушкоджень під час спортивних ігор. Покриття буде облаштоване на асфальтовій основі.

Крім того, планується замінити огорожу й створити всі умови для активного дозвілля дітей та дорослих.

А щоби батьки могли спостерігати за процесом гри своїх дітей, дві додаткові лавочки спеціально повернули у напрямку до майбутнього майданчика. Також поруч є майданчик для ігор наймолодших лучан, який періодично оновлюється.

На зустрічі, зі слів Євгена Ткачука, місцеві жителі звернулись із проханням додати кілька нових ігрових елементів і оновити територію дитячого комплексу для малюків.

«Пообіцяли разом з Ігорем Поліщуком виконати прохання людей.

А найближчим часом тут будуть створені умови для того, щоб діти підліткового віку та дорослі мали змогу корисно і цікаво проводити вільний час. Під час зустрічі вислухали побажання і поради людей, які обов’язково врахуємо при облаштуванні нової спортивно-ігрової зони», - додав депутат.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі